Groenendijk: "Willen laten zien dat wij in middenmoot thuishoren"

Groenendijk: "Willen laten zien dat wij in middenmoot thuishoren"

23 april 2019 – Met nog drie speelrondes voor de boeg staat er voor ADO Den Haag weinig meer op het spel. De Hagenaren hebben zich veilig gespeeld en gaan niet deelnemen aan de play-offs om Europees voetbal. Fons Groenendijk wil echter niet dat het seizoen als een nachtkaars uitgaat.In de laatste wedstrijden van het seizoen speelt ADO nog tegen Excelsior, Feyenoord en Willem II. "We hebben met elkaar besproken dat we het seizoen goed willen eindigen. We willen de drie resterende wedstrijden stuk voor stuk aangrijpen om voor de overwinning te gaan", vertelt Groenendijk via de officiële clubkanalen.

Eerder dit seizoen won ADO met 2-4 van Excelsior. Nasser El Khayati was met vier doelpunten toen de grote man. "Dat was een galavoorstelling van Nasser", glimlacht de coach. "Voor Excelsior ligt de druk er vol op, maar wij willen thuis laten zien dat wij in de middenmoot thuishoren. Hopelijk kunnen we weer de nodige goals maken."

ADO bevindt voorafgaand aan het duel met Excelsior op de twaalfde plaats in de Eredivisie. Het duel met de degradatiekandidaat wordt donderdag in Den Haag gespeeld.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 25 augustus 2019

  2. zaterdag 24 augustus 2019