De Graafschap met Serrarens en Van Mieghem in degradatieduel

De Graafschap met Serrarens en Van Mieghem in degradatieduel

23 april 2019 – De Graafschap-trainer Henk de Jong kiest tegen FC Emmen voor een bijna volledig nieuwe voorhoede. Furdjel Narsingh mag blijven staan, maar Charlison Benschop en Delano Burgzorg beginnen op de bank op De Vijverberg. Zij moeten hun plek afstaan aan Fabian Serrarens en Daryl van Mieghem.Als De Graafschap niet bij de laatste drie wil eindigen, moet het dinsdagavond winnen van FC Emmen. De club uit Doetinchem heeft zes punten achterstand op de promovendus, die op de veilige vijftiende plaats staat. Dat De Jong in de belangrijke wedstrijd kiest voor Serrarens, heeft te maken met de fitheid van Benschop. Hij was in aanloop naar het cruciale duel al een twijfelgeval. Van Mieghem krijgt de voorkeur boven Burgzorg.

Voor Emmen staat er in Doetinchem ook veel op het spel. De ploeg van trainer Dick Lukkien zette afgelopen weekend een enorme stap richting directe handhaving door te winnen van FC Utrecht (2-0). Wint Emmen tegen De Graafschap opnieuw, dan is nog een jaar Eredivisie zo goed als een feit.

Opstellingen
De Graafschap: Bertrams; Owusu, Straalman, S. Nieuwpoort, Tutuarima; Vet, El Jebli, Matusiwa; Narsingh, Serrarens, Van Mieghem
FC Emmen: Scherpen; Bijl, Kuipers, Bakker, Cavlan; Slagveer, Chacon, De Leeuw, Ben Moussa, Janssen; Arias

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 juli 2019

  2. maandag 22 juli 2019