Peters: "Fans zeggen dat we wel van PSV moeten kunnen winnen"

23 april 2019, 15:56

Het is Jordens Peters opgevallen dat er veel positiviteit is rond Willem II in aanloop naar het thuisduel met PSV. Toen Ajax onlangs op bezoek kwam in Tilburg, was dat anders. "Dat vind ik wel een beetje vreemd, want die clubs hebben evenveel punten", aldus de captain van de Tilburgers.

Willem II ging begin april met 1-4 onderuit tegen Ajax en ontvangt donderdag de andere titelkandidaat. "Ik hoor om me heen de laatste dagen veel supporters zeggen dat we wel van PSV moeten kunnen winnen. Voor Ajax-thuis was dat niet zo. En natuurlijk gaan we proberen om PSV punten af te pakken, maar ik denk niet dat dat een gemakkelijke wedstrijd wordt voor ons", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

"PSV heeft ook heel veel kwaliteiten. Iedereen roemt Ajax nu, en terecht, maar dan is het eigenlijk nog knapper dat PSV daar gelijke tred mee weet te houden in de competitie", looft hij de komende tegenstander. Vorig seizoen wist Willem II PSV met liefst 5-0 te verslaan. "En ik geloof dat we de twee seizoenen daarvoor gelijk hebben gespeeld in eigen stadion tegen hen. Dus er is ook wel reden om die wedstrijd met vertrouwen tegemoet te zien.  Maar niet heel anders dan tegen Ajax, vind ik."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen