'Anderlecht en Duitse clubs willen dure Michel Vlap'

'Anderlecht en Duitse clubs willen dure Michel Vlap'

22 april 2019 – Meerdere buitenlandse clubs hebben zich volgens Voetbal International bij sc Heerenveen gemeld, omdat zij Michel Vlap van de Friezen willen overnemen. Onder meer Anderlecht is geïnteresseerd. De smaakmaker van Heerenveen gaat echter niet voor een appel en een ei weg, want zijn club vraagt de hoofdprijs.



Ook vanuit Duitsland is er interesse in de 21-jarige middenvelder, die dit seizoen één van de lichtpuntjes is in het verder zeer teleurstellende seizoen van Heerenveen. Vlap staat tot dusver op veertien doelpunten. Zijn contract bij Heerenveen loopt nog drie seizoenen door en dus kan Heerenveen flink wat geld vragen voor het jeugdproduct.

Dat zijn de Friezen ook van plan. Vlap zou meer geld moeten opleveren dan Denzel Dumfries en Kik Pierie. Dumfries ging afgelopen zomer voor 5,5 miljoen euro naar PSV en Pierie vertrekt na dit seizoen voor 5 miljoen euro naar Ajax. Deze twee topclubs hebben zich volgens VI nog niet bij Heerenveen gemeld voor Vlap. Met het geld dat hij op gaat brengen, wil Heerenveen de transfermarkt op om de selectie te versterken. De huidige tiende plaats is voor de club ondermaats.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 20 mei 2019

  2. zondag 19 mei 2019