Wijnaldum vindt dat uitblinker Van Dijk PFA-award moet winnen

22 april 2019, 10:05

Georginio Wijnaldum zou het volkomen terecht vinden als ploeg- en landgenoot Virgil van Dijk verkozen wordt tot winnaar van de PFA Player of the Year-award. Dat stelt de middenvelder, die dit weekend belangrijk was door te scoren namens koploper Liverpool, in gesprek met Ziggo Sport.

Volgens de international zijn de andere genomineerde, te weten het Manchester City-trio Sergio Agüero, Raheem Sterling en Bernardo Silva, ploeggenoot Sadio Mané en Chelsea-aanvaller Eden Hazard dit seizoen minder belangrijk geweest van VVD. "Het zou ook terecht zijn als hij (Van Dijk, red.) 'm wint. Het is mooi als je genomineerd wordt, maar als je naar zijn seizoen kijkt, is hij het meest constant van iedereen. Ik vind dat hij het verdient."

Met Wijnaldum en Van Dijk in de basis werd het, mede dankzij een goal van Wijnaldum, gewonnen van Cardiff City. Voor de middenvelder een mooi moment, zeker omdat hij deze maand wat wedstrijden miste wegens een rugblessure. Bang om definitief op de bank te belanden, was hij niet. "Ik heb vrijwel heel het seizoen gespeeld en had gewoon wat last van mijn rug en knie. Dat is nu weer goed. Vooral de mensen in Nederland maken daar weer iets van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen