Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Contract Falkenburg loopt af, maar ervaren kracht (30) wil blijven

Contract Falkenburg loopt af, maar ervaren kracht (30) wil blijven

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 april 2019 – Erik Falkenburg hoopt op een langer verblijf in dienst van ADO Den Haag. Deze zomer loopt het contract van de ervaren aanvaller annex middenvelder (30) af. In de Hofstad heeft Falkenburg inmiddels een gesprek gehad met Jeffrey van As, de technisch manager van de club.

Kort na de met 3-1 verloren wedstrijd staat Falkenburg FOX Sports te woord. Hij laat over zijn aflopende contract geen misverstanden bestaan. "Ik zou graag willen blijven. Het is even afwachten hoe het gaat lopen. Ik merk dat ik steeds beter in mijn vel zit in mijn rol in het team."

Falkenburg speelt sinds de zomer van 2017 bij ADO, dat hem destijds voor nop overnam van Willem II. Onder Alfons Groenendijk is de dertiger niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar hij maakte in 21 wedstrijd toch vier goals. Of hij volgend jaar ook in de residentiestad wil voetballen? "Dat zou ik wel leuk vinden, ja."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd