Invaller Gutiérrez bedankt PSV-supporters voor hun steun

21 april 2019, 23:25

Het was een bijzondere middag voor Érick Gutiérrez. De middenvelder van PSV kwam al tien duels niet in actie, maar toch scandeerde het thuispubliek zondag tegen ADO Den Haag zijn naam. De supporters wilden een invalbeurt van de Mexicaan zien, die niet veel later daadwerkelijk binnen de lijnen kwam. Hij bedankte de fans voor de steun, terwijl het zingen voor Mark van Bommel niet had meegespeeld in zijn beslissing.

In een tweet bedankt hij alle supporters voor de steun in het stadion en geeft hij aan dat het hem een geweldig gevoel bezorgde. Zijn invalbeurt tegen ADO Den Haag was zijn dertiende optreden van het seizoen, maar zijn eerste sinds 3 februari toen hij tegen Fortuna Sittard nog tien minuten mocht meedoen. Desondanks heeft hij bij de fans veel indruk gemaakt, die in een slechte fase van de thuisclub zijn naam scandeerden.

Toch speelde dat bij de oefenmeester niet mee, zo liet hij weten. "Als ik zo zou werken, kan ik elke speler wel inbrengen die toegezongen wordt. Ik probeer altijd het elftal beter te maken met wissels. Nu dus ook'', zei Van Bommel over zijn tactische verandering.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen