Valencia blijft in race CL-ticket door dubbelslag Guedes

21 april 2019, 22:40

Valencia heeft zondagavond goede zaken gedaan in de strijd om de vierde plaats in de Primera Division. Dankzij twee doelpunten van Gonçalo Guedes werd de lastige wedstrijd op bezoek bij Real Betis Sevilla winnend afgesloten, ondanks dat Giovani Lo Celso een kwartier voor tijd vanaf elf meter de aansluitingstreffer maakte (1-2) en de gasten het duel eindigen met tien man.

Met uitzondering van een dure nederlaag tegen Rayo Vallecano begin april is Valencia bezig aan een briljante opmars in La Liga. Na de nederlaag tegen Getafe in januari werd er niet meer verloren en van de 21 gespeelde duels won het liefst dertien, waardoor Valencia nog mag hopen op een Champions League-ticket - zeker omdat Sevilla zondag kansloos verloor van Getafe.

Valencia had het niet makkelijk in Sevilla en dankte Guedes dat het ging rusten met een voorsprong. Aan het einde van de eerste helft schoot hij na een knappe individuele actie de bal binnen en na de rust herhaalde de man in vorm zijn kunstje nogmaals.

Toch kwamen de bezoekers nog in de problemen: eerst maakte Lo Celso gelijk uit een penalty na een handsbal van Gabriel Paulista en vervolgens werd Rodrigo Moreno met een tweede gele en dus rode kaart weggestuurd. Even daarvoor was uitblinker Guedes bovendien al gewisseld. Het duel werd desondanks over de streep getrokken, waardoor Valencia mag hopen op een Champions League-ticket: komende woensdag treft de ploeg wel Atlético Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen