Te Vrede hoorde nog niets van NAC Breda en rekent op vertrek

21 april 2019, 22:23

Mitchell Te Vrede vertrekt na dit seizoen bij NAC Breda. Hoewel het officieel nog niet gecommuniceerd is vanuit de club, blijkt uit een interview dat hij na dit seizoen niet meer in Breda te bewonderen is. Hij hoorde nog niets van zijn werkgever en staat ook niet zo open voor de Eerste Divisie - de competitie waar NAC Breda heel erg voor moet vrezen. "Ik zal dan verder moeten kijken."

Dat zei hij tegenover Omroep Brabant. "Als je niks hoort van een werkgever, hoef je er niet over na te denken", liet hij aan duidelijkheid niets te wensen over. Te Vrede heeft een aflopend contract, maar de kans dat hij blijft, is vrijwel nul. "Ik sta niet open voor de Eerste Divisie. Dat zeker niet. Maar nogmaals: ik heb niks gehoord van NAC, dus ik hoef nergens over na te denken op dit moment."

En het scenario dat NAC Breda het nog redt, daarin gelooft de aanvaller bijna niet meer na de nederlaag tegen Fortuna Sittard (2-1). "Het wordt zeer lastig nu. Deze moet je winnen, maar dat doe je niet. Dan wordt het wel heel lastig", baalde hij. "Er zijn nog drie wedstrijden en ik zit vol met emotie, maar elk woord doet te kort."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen