Dumfries wil dat PSV duels beslist wat voor de winter wél lukte

21 april 2019, 22:02

Denzel Dumfries weet dat PSV momenteel in een mindere periode zit als het gaat om het beslissen van wedstrijden. Waar het voor de winterstop allemaal heel soepeltjes verliep bij de Eindhovenaren, kan de ploeg van Mark van Bommel niet meer doordrukken. "We kunnen de wedstrijden niet meer dood maken, zoals in de eerste seizoenshelft wel lukte", erkende Dumfries.

Tegenover Omroep Brabant ging hij in op het soms moeizame duel met ADO Den Haag (3-1 winst). "Je moet winnen en we hebben controle gehad. Maar het is lastig dat we de wedstrijd niet dood maken. Naar dat gevoel zijn we op zoek", zei Dumfries, die constateerde dat het voor de winterstop wél lukte bij PSV.

Verder ging de back in op de kritische eigen achterban, die de laatste duels regelmatig fluiten en laten weten niet blij te zijn met het veldspel van PSV. "Ik vraag me af waarom", zei hij over de kritische geluiden. "Het publiek dat gaat fluiten of 'boe' roept... Dat moeten ze eigenlijk niet doen. Maar het publiek dat ons wel steunt en toejuicht staat erboven."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen