SC Heerenveen
0 – 0
FC Twente

Groenendijk verwijt ADO-spelers niets na de nederlaag bij PSV

Groenendijk verwijt ADO-spelers niets na de nederlaag bij PSV

21 april 2019 – Alfons Groenendijk verwijt zijn spelers niet veel na de 3-1 nederlaag tegen PSV. Hoewel de coach vond dat zijn ploeg niet veel heeft laten zien in Eindhoven, gaf ADO Den Haag in zijn ogen wél alles. "We hebben op overleven gespeeld, maar meer zat er niet in", erkende de oefenmeester na het verlies."We wilden de poort niet open zetten", zei Groenendijk over de verdedigende intenties van zijn ploeg. "Het is altijd moeilijk voor ons om hier te komen en we hadden de nodige personele problemen. Dus het was moeilijk om het echt goed weg te zetten, want ook in het duel hebben we wat problemen gehad. Dat was allemaal iets te veel."

Toch mocht ADO Den Haag lang hopen op een goed resultaat. "PSV had het overwicht, maar het was geen schiettent. We hebben nog een mooie kans gehad op 1-1 en zolang het 1-0 is, zit je in de wedstrijd en had je nog mogen hopen op een punt. Dat was totaal niet verdiend geweest, maar dat had wel gekund."

Hoewel het met name voor de pauze matig was van ADO Den Haag, verweet Groenendijk zijn ploeg niets. "Aan de bal waren we niet in staat om veel te creëren. Maar we hebben hard gewerkt en de ruimtes klein gehouden zoals afgesproken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019