Benzema wederom goud waard voor Real met hattrick

21 april 2019, 18:10

Real Madrid heeft zondagmiddag wederom een overwinning geboekt met heel veel dank aan Karim Benzema. De Franse aanvaller verkeert momenteel in bloedvorm en bezorgde trainer Zinedine Zidane met een hattrick tegen Athletic de Bilbao hoogstpersoonlijk wederom de overwinning (3-0): daardoor blijven de Madrilenen nog enigszins in het spoor van rivaal Atlético Madrid.

Dat Athletic Benzema in de gaten moest houden, wist het op voorhand al. De aanvaller maakte in april namelijk alle doelpunten voor Real Madrid: de laatste goal die niet van de Fransman afkomstig was, was op 31 maart van Dani Ceballos tegen hekkensluiter Huesca. Sindsdien had Benzema alle doelpunten gemaakt voor Real Madrid.

In de eerste helft werd Benzema nog goed in toom gehouden, maar net als vaker de laatste weken sloeg hij na de pauze toe. Hij knikte twee minuten in het tweede bedrijf raak op aangeven van Marco Asensio en herhaalde dat kunstje een kwartier voor tijd op een pass van Luka Modric. Het was alweer zijn elfde kopdoelpunt van het seizoen, waardoor hij met inmiddels 21 goals alleen nog achter Lionel Messi staat op de lijst van topscorers en Luis Suárez (twintig treffers) passeert.

Want diep in blessuretijd voltooide de spits zijn hattrick, waarmee hij zijn waarde voor Real Madrid - zeker sinds de terugkeer van Zidane - nog maar eens onderstreepte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen