Groningen houdt serieus rekening met transfer Reis

21 april 2019, 14:12   Bijgewerkt: 21 april 2019, 15:32

De droomtransfer van Ludovit Reis naar FC Barcelona wordt steeds concreter. FC Groningen zat al meerdere keren om tafel met de Catalanen en houdt steeds meer rekening met een vertrek van de achttienjarige middenvelder. Dat vertelde directeur Hans Nijland zondagochtend bij de Tafel van Kees.

"We zijn eerst benaderd door een tussenpersoon. Die meldde ons dat een delegatie van Barcelona op bezoek kwam. Dat vond ik wel heel bijzonder", aldus Nijland. "Barcelona kwam onder aanvoering van José Bakero. We hebben daar heel serieus mee gesproken, ook is er al een tweede gesprek geweest. Reis zelf is ook op hoogte. We zijn er nog niet uit, maar we houden erbij Groningen serieus rekening mee dat Ludovit Reis vertrekt naar Barcelona."

Reis wordt in eerste instantie gehaald voor Barcelona B. "Er is een duidelijk opleidingstraject voorgespiegeld. Naar wat ik begrepen heb, traint hij in de voorbereiding mee met de selectie", weet Nijland. Naar verluidt kan Groningen zo'n vijf miljoen euro vangen. "Tijdens onderhandelingen moet je nooit bedragen noemen. Wij willen het maximale eruit halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen