Huntelaar vindt treffer geldig: "Hij laat zich makkelijk wegzetten"

21 april 2019, 08:36

Klaas-Jan Huntelaar is duidelijk: zijn winnende treffer voor Ajax tegen FC Groningen (0-1) was een geldige. Voordat hij de trekker overhaalde, schudde hij eerst Tim Handwerker van zich af. Volgens de Groningen-verdediger maakte Huntelaar juist wel een overtreding.

"Absoluut niet", zegt Huntelaar tegen de NOS. "Hij laat zich makkelijk wegzetten. Ik denk dat hij meer op mij was gericht en ik op de bal. Ik heb niet eens meegekregen dat hij op de grond lag. Ik draaide, schoot en begon met juichen."

Ajax' matchwinner vierde het feest door zijn shirt uit te trekken. Dat kwam de spits op een dure gele kaart te staan, want zes minuten ging hij opnieuw op de bon. Arbiter Dennis Higler trok geel voor een ellleboog en dus moet Huntelaar met rood vertrekken.

"Ik dacht op dat moment niet echt na. De blijdschap was overweldigend", zegt de Ajacied over het shirt uittrekken. "Mijn shirt uitdoen was natuurlijk een domme actie. Nou ja, dat hoeft niet dom te zijn, maar door die tweede gele kaart wordt het wel een domme."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen