Stevens krijgt met Schalke pak slaag van Hoffenheim

20 april 2019, 22:22

De thuiswedstrijd tegen 1899 Hoffenheim is een drama geworden voor Schalke 04. De nummer vijftien van de Bundesliga, die bezig is aan een zeer slecht seizoen, kreeg zaterdag een flink pak slaag. Er werd in Gelsenkirchen afgefloten bij een 2-5 stand.

Het was niet zo dat Schalke zag dat Hoffenheim de ene kans na de andere kreeg, maar toch werd het zaterdag een enorme uitslag. Al bij rust zat Schalke diep in de problemen, aangezien Ishak Belfodil en Andrej Kramaric al hadden gescoord. Schalke scoorde in 2019 slechts tien keer en dus was een comeback niet verwacht. Toch werd het nog wel 1-2. Daniel Caligiuri verzilverde een penalty in de zestigste minuut, maar daarna ging het weer mis.

In de tachtigste minuut stond er namelijk een 1-5 stand op het bord en dus kwam de comeback van Schalke totaal niet van de grond. Hoffenheim gaf even gas en liep via Adam Szalai, Adien Amiri en weer Belfodil uit naar 1-5. De eretreffer kwam vervolgens in blessuretijd op naam van Guido Burgstaller. Bij de bezoekers deed Joshua Brenet de laatste twintig minuten mee.

Hoffenheim stijgt door de vierde zege op rij naar de zevende plaats en passeert het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Schalke, dat het moet doen zonder de geblesseerde Mark Uth, staat vijftiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen