Strijd om vierde plaats hevig na winst Torino en blamage Lazio

20 april 2019, 17:02

SS Lazio heeft niet weten te profiteren van het puntverlies van AC Milan op bezoek bij Parma. De club uit Rome zette zichzelf in eigen huis voor schut door van het al gedegradeerde Chievo Verona te verliezen (1-2). Torino, nog volop in de race voor plek vier, won wel bij Genoa: 0-1.

De vierde plaats geeft recht op Champions League-voetbal en kent met Lazio, Milan, Torino, Atalanta Bergamo en AS Roma nog vijf gegadigden op de felbegeerde vierde plaats. Door het puntverlies van Milan en de overwinning van Torino liepen de Turijners twee punten in. Cristian Ansaldi werd na een klein uur de matchwinner op het veld van Genoa.

SS Lazio verzuimde om in te lopen. Sterker nog: de ploeg verloor en raakt verder achterop. Na een half uur moest Sergej Milinkovic-Savic met rood van het veld en in de tweede helft beslisten Emanuel Vignato en Perparim Hetemaj razendsnel het duel. Felipie Caicedo maakte nog een aansluitingstreffer, maar kon niet voorkomen dat Lazio verloor van de hekkensluiter en de vierde plaats voor even moet vergeten.

Overige uitslagen:

Udinese – Sassuolo: 1-1.

Empolo – SPAL 1907: 2-4.

Bologna – Sampdoria: 3-0.

Cagliari – Frosinone: 1-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen