AC Milan doet slechte zaken na puntverlies bij Parma

20 april 2019, 15:38

AC Milan zal onrustig toekijken naar de rest van de Serie A-speelronde. De Milanezen verspeelden bij Parma in een heel matige wedstrijd dure punten (1-1) en geeft zo de concurrentie voor de vierde plaats de kans om dichterbij te komen.

Die plek geeft recht op Champions League-voetbal en met nog vijf goede kanshebbers wordt de strijd om plek vier hoogstwaarschijnlijk pas in de laatste weken beslist. Milan leek de horde Parma-uit plichtmatig en zonder overtuiging te nemen dankzij een goal invaller Samuel Castillejo, maar kort voor tijd maakte verdediger Bruno Alves (37) namens de gastheren de gelijkmaker. Dat deed de Portugees middels een zeer fraaie vrije trap.

Het puntverlies zorgt ervoor dat AS Roma, Atalanta Bergamo, SS Lazio en Torino kunnen profiteren. De achterstand op AC Milan is respectievelijk twee, drie, vier en zes punten, maar alle ploegen hebben komen dit weekend nog in actie. Het verliezen van de kostbare vierde plaats lijkt na dit weekend dus het doemscenario te worden voor Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen