Pierie gaat voor kans en wil geen seizoen in Jong Ajax spelen

20 april 2019, 13:01

Kik Pierie verkast niet van Friesland naar Amsterdam om seizoenen in Jong Ajax te spelen. Dat stelt de achttienjarige verdediger in gesprek met de NOS na afloop van het met SC Heerenveen verloren duel tegen Heracles Almelo (2-1). Afgelopen woensdag tekende de tiener een contract voor vijf jaar bij Ajax.

Door de verliespartij had hij na afloop echter mixed feelings over de afgelopen week, voornamelijk vanwege de enorme hoeveelheid kansen die de Friezen in Almelo kregen. "Aan de ene kant ben je blij dat het allemaal rond is, aan de andere kant had je na deze wedstrijd met drie punten naar huis moeten gaan."

Volgens Pierie was het voor hem al en tijdje duidelijk dat zijn contract bij Ajax rond zou komen. Het duurde echter lang, waarna de pers er lucht van kreeg. Nu alles in kannen en kruiken is, toont hij zijn ambities. "Maar ik zou ook niet die kant op gaan als je geen kans hebt op speelminuten. Ik ga voor mijn kans en hoe dat zal lopen, dat zullen we wel zien. Ik zou niet die stap maken als ik het hele seizoen in Jong Ajax zou spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen