PSG heeft Neymar waarschijnlijk terug bij nieuw kampioensduel

20 april 2019, 11:54

Paris Saint-Germain kan zondag, als het voor de vierde keer de kans krijgt om kampioen te worden, mogelijk weer beschikken over sterspeler Neymar. De Braziliaan is volgens trainer Thomas Tuchel fit genoeg om weer in actie te komen.

Sinds 7 april verspeelde het schier onaantastbare PSG drie kansen op het landskampioenschap in Frankrijk. Eerst kwam het in eigen huis niet verder dan 2-2 tegen Strasbourg, een week later zette PSG zichzelf voor schut bij Lille (5-1) en ook het uitduel tegen FC Nantes (3-2) eindigde in een blamage.

Vaak trad het aan met wisselspelers, maar dus zonder succes. Neymar zag het op de tribunes met lede ogen toe. De Braziliaan is bijna het gehele kalenderjaar vanwege een voetblessure afwezig bij de Parijzenaren en zag dat de Champions League winnen er wederom niet in zat. In de achtste finale was Manchester United te sterk.

Tegen AS Monaco moet vier keer scheepsrecht worden. Tuchel denkt op de persconferentie dat Neymar inzetbaar is tijdens de thuiswedstrijd. "Hij heeft hard gewerkt en in zijn hoofd zit het ook goed. Hij kan zondag spelen.''

?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen