Definitief: Liverpool en Spurs krijgen meer rust van bond

27 april 2019, 09:11

Net als in Nederland zijn er vanwege de Champions League-prestaties van Liverpool en Tottenham Hotspur ook in Engeland aanpassingen gedaan in het competitieschema. De Engelse voetbalbond FA heeft beide competitieduels van de halvefinalisten tussen de Europese duels verplaatst naar zaterdag 4 mei.

Het gerucht dat in navolging van de KNVB ook in Engeland naar het speelschema zou worden gekeken, deed al de ronde na berichten van The Daily Mail. Beide halvefinalisten hebben de wijzigingen in het speelschema via de clubkanalen nu bevestigd. Liverpool speelt nu op zaterdag 4 mei een uitwedstrijd tegen Newcastle United. Ook Tottenham moet die dag in actie tegen Bournemouth. Beide duels stonden oorspronkelijk twee dagen later op de planning.

Het zijn drukke weken voor de Engelse teams. Liverpool is verwikkeld in de titelrace en moet op 1 mei en 7 mei aantreden tegen FC Barcelona. Spurs wil via de competitie een Champions League-ticket voor volgend seizoen veiligstellen en treft Ajax op 30 april en 8 mei voor een plek in de finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen