PSV'er Romero speelt en is weer fit: "Mooi dat ik er weer ben"

20 april 2019, 10:04

De alsmaar kwakkelende Maxi Romero maakte voor de zoveelste keer na een blessure zijn rentree bij Jong PSV. De Argentijn is sinds zijn komst, bijna anderhalf jaar geleden, vaker geblesseerd dan fit en baalt daar naar eigen zeggen flink van. Ook nu kijkt hij terug op een moeilijke periode.

Met Jong PSV verloor hij vrijdagavond op bezoek bij Go Ahead Eagles (2-1), maar na afloop was er toch iets van tevredenheid te zien op het gezicht van Romero. "Het is mooi dat ik er weer ben, maar ik heb nog ritme nodig", vertelt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Tegen de Deventenaren wist Romero, net als de beloftes van PSV in het geheel, niet echt indruk te maken.

De teller staat anderhalf jaar na zijn komst op nog maar een handvol invalbeurten bij het eerste en meer teleurstellingen dan geluksmomenten. Vanwege voortdurende fysieke kwaaltjes lukt het Romero niet om langdurig fit te blijven, tot teleurstelling van de Argentijn zelf. Over het slot van het seizoen blijft hij schimmig. "Dat weet ik nog niet en is aan de trainers. Ik doe mijn best en dan zien we waar het toe leidt. Het WK voor spelers onder 20 jaar is zeker nog een doel voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen