Slutsky over verplaatsing: "Het is volkomen normaal"

20 april 2019, 08:52

Het besluit van de KNVB om een hele speelronde te verplaatsen wegens de Europese prestaties van Ajax, kan op begrip rekenen van Vitesse-trainer Leonid Slutsky. De Rus staat achter de doorgehakte knoop van de voetbalbond en is bovenal lovend over de Amsterdamse prestaties.

Hoewel er veel kritiek is van onder meer PEC Zwolle, begrijpt Slutsky de commotie rondom de beslissing niet.  "Het is volkomen normaal dat je dit doet voor je beste team als het voor het eerst in lange tijd kans maakt op de finale van de Champions League. Vergeet niet hoeveel punten Ajax heeft gepakt voor de UEFA-ranking. Daarvan profiteren op termijn andere clubs en daarom moeten we de nadelen accepteren", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

Eerder dit seizoen versloeg Ajax de Vitessenaren in GelreDome met maar liefst 0-4. Mede dankzij die wedstrijd was het voor Slutsky op dat moment duidelijk dat Ajax hoge ogen kon gooien in de Champions League. "Voor Real Madrid én Juventus heb ik direct gezegd dat Ajax helemaal niet de underdog was. Voor Ajax is dit seizoen echt alles mogelijk in de Champions League."

Lees hier alle reacties rondom het besluit van de KNVB. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen