Tagliafico dubt over verbintenis: "Ik weet niet of ik blijf of vertrek"

20 april 2019, 08:46   Bijgewerkt: 20 april 2019, 09:02

Nicolas Tagliafico weet nog niet of hij na deze zomer in het shirt van Ajax voetbalt. De Argentijnse linksback heeft een verbeterde aanbieding van de Amsterdammers gekregen, maar weigert dit lucratieve voorstel vooralsnog te verlengen. Bovendien kan Tagliafico, wiens contract nog tot medio 2022 doorloopt, rekenen op interesse van buitenlandse topclubs in heel Europa.

"Ik weet niet of ik blijf of vertrek", vertelt de sterkhouder in gesprek met De Telegraaf. Zijn zaakwaarnemer liet eerder in Zuid-Amerikaanse media doorschemeren dat het tijd wordt voor een vertrek uit Amsterdam. Tagliafico, die sinds januari 2018 voor de koploper voetbalt, houdt nog een slag om de arm. "Dit is niet het moment om daarover na te denken. Ik wil alleen met de duels in de Eredivisie, Champions League en de bekerfinale bezig zijn. De rest komt deze zomer wel."

Naast de Argentijn lijkt Ajax nog meer spelers kwijt te raken. Onder meer Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech, David Neres en de al voor miljoenen aan FC Barcelona verkochte Frenkie de Jong zijn zeer gewild bij grote clubs. Tagliafico hoort daar dus ook bij, al is hij tevreden bij Ajax. "Ik ben gelukkig in Amsterdam. En nog een stuk gelukkiger ben ik met hoofdprijzen, als we de landstitel veroveren en de Champions League en bekerfinale winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen