Heerenveen baalt: "We hebben een wereld aan kansen gehad"

20 april 2019, 00:04

SC Heerenveen speelde vrijdagavond voor zijn laatste kans om aanspraak te maken op deelname aan de play-offs om Europees voetbal, maar ging op bezoek bij Heracles Almelo met 2-1 onderuit. Dat had niet gehoeven, want de Friezen speelden prima en kregen voldoende kansen om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Johnny Jansen baalt van de ineffectiviteit van zijn ploeg.

De tijdelijke opvolger van Jan Olde Riekerink zag Heerenveen een sterke indruk maken in Almelo. "Het plan dat we hadden, hebben we heel aardig uitgevoerd. Maar uiteindelijk gaat om het benutten van kansen. We hebben een wereld aan kansen gekregen en hadden hier gewoon moeten winnen", zegt hij tegen FOX Sports.

Met Jansen aan het roer pakte Heerenveen één punt in twee wedstrijden. Een week geleden speelden de Friezen met 1-1 gelijk in de noordelijke derby tegen Groningen. "We hadden van Groningen kunnen winnen en hier moeten winnen, dus hebben we een aantal punten te weinig", aldus Jansen, die beseft dat Heerenveen de play-offs nu waarschijnlijk misloopt. "Ik weet niet wat er aankomend weekend gaat gebeuren met de concurrenten, maar het wordt hartstikke lastig."

Lees ookWormuth deelt Blaswich

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen