Koster verbaast zich over degradatiezorgen van Excelsior

19 april 2019, 15:58

Adrie Koster voorspelt zondag een lastige wedstrijd voor Willem II. De Tilburgers gaan dan op bezoek bij Excelsior, de nummer zeventien van de Eredivisie. De 64-jarige Koster vindt het verrassend dat de Rotterdamse club zich in de degradatiezone bevindt.

"Het is een club met een goed beleid en ik gun ze het allerbeste, behalve zondag dan. Voetballend maken ze een goede indruk en met hun middenveld beschikken ze over spelers met specifieke kwaliteiten. Het zal zeker geen makkelijke wedstrijd worden", aldus Koster via de officiële clubkanalen.

Willem II hoopt de komende speelronde de top zeven binnen te dringen. De tegenstander van zondag verlaat bij een zege (tijdelijk) de degradatiezone. "Excelsior zal strijden voor lijfsbehoud, waardoor ze het ons heel lastig zullen maken. Dat moeten we zien te voorkomen. Belangrijk is om de juiste momenten te herkennen om druk te zetten", zegt de trainer.

Eerder dit seizoen eindigde het treffen tussen Willem II en Excelsior in 2-2. De Rotterdammers werden toen nog getraind door Adrie Poldervaart. "Onder de nieuwe trainer (Ricardo Moniz, red.) zal Excelsior toch wat anders gaan spelen dan eerder dit seizoen", besluit Koster, die op Woudestein niet over de geblesseerde Marios Vrousai en Freek Heerkens kan beschikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen