Gisteren gemist: reacties op wijzigen speelronde, EL-duels beslist

19 april 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 18 april.

Koeman lovend over Ajax: "Ook als liefhebber geniet ik"

Het succes van Ajax in de Champions League doet Ronald Koeman meer dan deugd. De bondscoach van het Nederlands elftal is niet alleen blij voor het Nederlandse voetbal, maar geniet ook als voetballiefhebber van de prestaties van de Amsterdammers.

Feyenoord is 'zeer ongelukkig' met wijzigen speelschema

Op de eigen website heeft Feyenoord gereageerd op het feit dat de 33ste speelronde door de KNVB is verplaatst. De Rotterdammers zouden volgens het reguliere speelschema tijdens de laatste speelronde thuis spelen, maar gaan nu op bezoek bij Fortuna Sittard.

Pochettino ziet Ajax als favoriet voor de halve finales

In de halve finales van de Champions League staan Ajax en Tottenham Hotspur tegenover elkaar. Het lijkt moeilijk om op papier een favoriet aan te wijzen, maar volgens Mauricio Pochettino is die er wel degelijk. De trainer van The Spurs ziet Ajax als grootste kanshebber om de finale te halen.

Ajax tevreden met verplaatsing: "Wij vinden dit een goed voorstel"

Het besluit van de KNVB om de 33ste speelronde in zijn totaliteit te verhuizen, is in goede aarde gevallen in Amsterdam. Ajax is zeer te spreken over het besluit van de bond, laat het in een reactie weten aan het Algemeen Dagblad.

Beter Arsenal wint ook tweede wedstrijd tegen Napoli

Zonder veel problemen is Arsenal het tweeluik met Napoli in de kwartfinales van de Europa League doorgekomen. Verwacht werd dat beide ploegen ongeveer gelijkwaardig zouden zijn, maar Arsenal is over twee duels toch een maatje te groot gebleken. Donderdag wonnen de Engelsen met 0-1 in Napels.

Frankfurt door na dubieuze goal, Chelsea met hakken over sloot

Eintracht Frankfurt heeft zich op dubieuze wijze geplaatst voor de halve finale van de Europa League ten koste van Benfica. De Duitsers maakten door een 2-0 zege in eigen huis knap een 4-2 nederlaag in Portugal ongedaan, maar één van de twee treffers werd in buitenspelpositie gemaakt. Ook Valencia en Chelsea zitten bij de laatste vier, al werd het voor de ploeg uit Londen toch nog even billenknijpen tegen Slavia Praag.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen