Mertens baalt van uitschakeling: "Arsenal is niet heel goed"

19 april 2019, 00:07

Arsenal won thuis met 2-0 van Napoli en zegevierde donderdag met 0-1 in de return, maar toch waren er volgens Dries Mertens kansen voor de Italianen. Hij vond dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren in de kwartfinale van de Europa League.

"We hebben vandaag kansen gehad in het begin en als we die hadden gemaakt, was alles anders gelopen", zegt Mertens tegen Sky Sport Italia. "We kregen een goal tegen en toen gingen onze hoofden hangen. In de kleedkamer zeiden we vervolgens dat we vertrouwen moesten houden, omdat Arsenal niet heel goed is. Er was absoluut geen groot gat tussen ons. Vorige week ging het mis voor ons in Londen en daardoor zijn we uitgeschakeld."

Napoli is er dus wederom niet in geslaagd om te imponeren in Europa. De ploeg begon in de groepsfase van de Champions League, maar is nu dus helemaal uitgespeeld. Vervelend, vindt de Belg. "Ik weet niet wat er ontbreekt bij ons. We staan tweede in de Serie A en vlogen uit de Champions League door één doelpunt. We moeten onze kop erbij houden en vooruit kijken", besluit de aanvaller. Mertens begon vanavond op de bank en viel in de tweede helft in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen