Pochettino ziet Ajax als favoriet voor de halve finales

27 april 2019, 10:16

In de halve finales van de Champions League staan Ajax en Tottenham Hotspur tegenover elkaar. Het lijkt moeilijk om op papier een favoriet aan te wijzen, maar volgens Mauricio Pochettino is die er wel degelijk. De trainer van The Spurs ziet Ajax als grootste kanshebber om de finale te halen.

Dat Tottenham er in slaagde om ten koste van Manchester City de halve finales te halen, is prachtig voor de Londenaren. "Het betekent heel veel", zegt de Argentijn tegen Sky Sports. "We beseffen het nog steeds niet helemaal, omdat we in een soort bubbel zitten. Omdat we zondag weer moeten voetballen, laten we het niet toe om weer volledig terug in de realiteit te komen."

Tottenham heeft net als Ajax nu een unieke kans om de finale te halen. "Wij moeten nederig zijn", vindt de coach. "Niemand had verwacht dat wij City zouden uitschakelen. Het geeft een enorme impuls, maar we moeten daar goed mee omgaan. Het is belangrijk dat we veel respect hebben voor Ajax. Omdat ze Real Madrid en Juventus hebben uitgeschakeld, zijn zij de favoriet. Wij moeten de halve finale goed benaderen."

Lees ook: Tottenham ziet Janssen en Dier terugkeren op training

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen