PEC witheet door verplaatsen complete speelronde

18 april 2019, 17:25

Voor de tweede keer heeft een besluit van de KNVB voor onbegrip en woede geleid bij PEC Zwolle. Eerder was de club al boos omdat het duel met Ajax verplaatst werd en nu is de club niet blij met het besluit om de 33ste speelronde te verschuiven. Voorzitter Adriaan Visser steekt zijn mening niet onder stoelen of banken.

"Ons standpunt is niet veranderd ten opzichte van eerder, toen ons competitieduel met Ajax verplaatst werd", zegt Visser tegen het Algemeen Dagblad. "Als we gaan anticiperen op incidenten, wordt het bij voorbaat een ramp. Dat zie je nu ook, want je grijpt in alle agenda's in. Voorop de supporters, sponsoren en wat te denken van spelers die na de laatste wedstrijd nog een week trainen en voor daarna mogelijk al de vakantie hebben ingepland. Wat gebeurt er met de play-offs die hierdoor ook verplaatst worden en houdt de winnaar daarvan met het oog op het startpunt van de Europa League überhaupt vakantie over?"

Dat PEC het helemaal heeft gehad met de bond, is een understatement. "Wij zijn hier helemaal klaar mee", stelt Visser. "Een hele ronde verplaatsen moet ook je niet willen. Aan het begin van het seizoen moeten er gewoon duidelijke afspraken gemaakt worden, waarin je rekening houdt met dit soort uitzonderingen."

Lees ook:

KNVB verplaatst 33ste speelronde door halve finale Ajax

- Gudde: "Hele Nederlandse voetbal profiteert van Ajax"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen