Ajax speelt 30 april bij Spurs, return volgt op 8 mei

18 april 2019, 10:31   Bijgewerkt: 27 april 2019, 10:16

Ajax speelt op dinsdag 30 april uit tegen Tottenham Hotspur, een week later valt op woensdag 8 mei de beslissing in de Johan Cruijff ArenA. Die wedstrijddata heeft de UEFA bevestigd. De andere halve finale tussen FC Barcelona en Liverpool start met een thuiswedstrijd voor Barça op woensdag 1 mei, de return op Anfield staat gepland voor dinsdag 7 mei. Alle wedstrijden in de halve finale beginnen om 21.00 uur.

Nu Ajax duidelijkheid heeft over het Champions League-schema, moet het nog afwachten hoe de KNVB de voorlaatste speelronde van de Eredivisie plant. De uitwedstrijd tegen De Graafschap staat nog altijd op 28 april, twee dagen voor het treffen in Londen. De Nederlandse bond roept vandaag (donderdag) alle clubs bijeen om het complete programma van 28 april op te schuiven naar 12 mei. 

De KNVB wilde De Graafschap - Ajax twee dagen naar voren halen. Een optie was het duel tussen De Graafschap en Ajax van zondag naar vrijdagmiddag te verplaatsen, maar de Superboeren krijgen dat organisatorisch niet voor elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen