Nijland: duel met Ajax had wel twee keer kunnen uitverkopen

17 april 2019, 19:20

FC Groningen neemt het aanstaande zaterdag op tegen Ajax en doet dat in een volledig uitverkocht stadion. Het Hitachi Capital Mobility Stadion zit volgens algemeen directeur Hans Nijland 'tjokvol' en had wel twee keer kunnen uitverkopen.

En dat is dit seizoen geen abc'tje voor de opgeleefde noordelingen. De afgelopen maanden waren er volop lege plekken te zien bij de eredivisionist. "Maar we hadden het stadion nu wel twee keer kunnen uitverkopen", beweert Nijland tegenover het Algemeen Dagblad. Volgens de directeur zijn de goede prestaties van Ajax in Europa daar debet aan. "Maar bovenal krijgt onze competitie meer aanzien en worden de Eredivisiespelers meer waard. Het is echt harstikke knap wat Ajax heeft gepresteerd."

Binnen de landsgrenzen doet ook Groningen het uitstekend. De ploeg van Danny Buijs stond eerder dit seizoen nog op de laatste plaats, maar bezet nu de negende stek en maakt volop kans op play-offs voor Europees voetbal. "Voor de winterstop moesten we nog naar beneden kijken. Nu hoeft dat gelukkig niet meer. We doen volop mee om de play-offs voor Europees voetbal. Voor ons is Ajax-thuis dus een heel belangrijke wedstrijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen