Complimenteuze Ancelotti verwacht geen CL-winst van Ajax

17 april 2019, 18:19

Hoewel Carlo Ancelotti behoorlijk onder de indruk is van de prestaties van Ajax, denkt de coach van het Italiaanse Napoli niet dat de Amsterdammers er met de Champions League-winst vandoor gaan. Zelf won hij tweemaal het miljardenbal met AC Milan en Real Madrid, maar dat ziet hij Ajax niet gebeuren.

Dankzij de Italiaanse jouranlisten ging het tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel tegen Arsenal vooral over de overwinning van Ajax op Juventus. Ancelotti was lovend over de winst van Ajax op de Oude Dame, al is hij niet verrast door de goede prestaties. "Toch had niemand erop gerekend dat ze zouden doordringen tot de halve eindstrijd. Ik denk niet dat ze de Champions League gaan winnen, maar ik kan het ook fout hebben."

De speelstijl en het initiatief dat Ajax toont, kan op complimenten van de ervaren oefenmeester rekenen. Hij stelt ook dat het voor Italiaanse ploegen onmogelijk is om zoals Ajax te opereren. "Helaas is het in Italië onmogelijk om ver vooruit te plannen. Hier verlangen de fans altijd resultaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen