Werkloze McClaren lonkt in interview naar nieuw avontuur Twente

17 april 2019, 18:14

Steve McClaren hint naar een derde periode als trainer van FC Twente. De Engelse oefenmeester, die in 2010 als eerste coach ooit de landstitel met de Tukkers pakte, geeft dat ruiterlijk toe in gesprek met RTV Oost. Hij is immers weer op zoek naar een baan. En met recente berichtgeving rondom Marino Pusic, lijkt er volgend seizoen een nieuwe coach aan het roer te staan in Enschede.

Op 1 april besloot Queens Park Rangers namelijk te breken met McClaren, wiens loopbaan na de titel in Enschede geen echt sprookje is geworden. In 2012 keerde hij kortstondig terug, maar ook die periode verliep minder succesvol dan zijn eerste termijn in de Grolsch Veste. Toch wil hij nog een keer terugkeren op het oude nest. "Ik denk nog steeds: als FC Twente morgen vraagt of ik terug wil keren, dan kom ik direct."

Met het naderende kampioenschap in de Eerste Divisie in het verschiet en de onrust rondom de huidige trainer Marino Pusic, is er misschien wat mogelijk voor McClaren. De Engelsman ziet de toekomst rooskleurig in voor de Tukkers, mits ze hun geldzaken op orde hebben. "Dan kan FC Twente weer een grote club worden. Maar dat gaat wel enkele jaren in beslag nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen