Vlaar ziet duel van AZ tegen concurrent Feyenoord niet als finale

17 april 2019, 15:42

Het draait de laatste wedstrijden niet bij AZ. De Alkmaarders wonnen de laatste drie duels niet en zien daarom Feyenoord verder uitlopen in de strijd om plek drie. De Rotterdammers hebben vier punten voorsprong en volgens Ron Vlaar heeft AZ dat volledig aan zichzelf te wijten.

De ervaren verdediger kreeg zaterdag een gigantische dreun door in de slotminuut van ADO Den Haag te verliezen (2-3). Tel daar de eerdere gelijke spelen bij De Graafschap (1-1) en Vitesse (2-2) bij op en duidelijk is dat AZ onnodig punten laat liggen. Tot frustratie van Vlaar (34). "We willen graag derde worden, maar we maken het onszelf heel moeilijk", vertelt hij in gesprek met Algemeen Dagblad.

Zaterdagavond wacht de laatste echte kans voor AZ, als het op bezoek bij Feyenoord het gat kan verkleinen tot een punt. Toch wil Vlaar niet van een finale spreken."Dat is nu niet aan de orde. We zijn nu afhankelijk, dat is heel teleurstellend. Zij hebben veel laten liggen, maar dat doen wij nu ook. Als iemand de derde plek op een presenteerblaadje aangeeft, dan moet je dat pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen