Twee spelers van Manchester City, drie van Tottenham op scherp

Twee spelers van Manchester City, drie van Tottenham op scherp

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 april 2019 – In Amsterdam zullen woensdagavond de verrichtingen bij Manchester City - Tottenham Hotspur goed in de gaten worden gehouden. De winnaar van het tweeluik is immers de volgende tegenstander van Ajax in de Champions League. Vijf spelers zullen extra goed worden geobserveerd: zij staan op scherp en missen bij een volgende gele kaart de heenwedstrijd in de halve finale.

Bij Manchester City moeten Sergio Agüero en Nicolas Otamendi op hun tellen passen. Agüero kreeg in de groepsfase twee keer geel en staat al een tijdje op scherp. Otamendi ontving voor de winterstop ook al twee gele kaarten en was al een keer geschorst omdat hij tegen Schalke 04 met twee keer geel van het veld was gestuurd.

Tottenham Hotspur heeft drie spelers in de gelederen voor wie een volgende gele kaart consequenties heeft. Ex-Ajacied Toby Alderweireld, Erik Lamela en Heung-min Son moeten bij een volgende gele prent een wedstrijd brommen.

De heenwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Manchester City eindigde in 1-0. Matchwinnaar werd toen Son.

Reacties

gerelateerd