Seizoenskaarten PSV worden vijf tot acht procent duurder

17 april 2019, 13:06

PSV gaat het komende seizoen alle seizoenskaarten in prijs verhogen. In de meeste gevallen zal een Club Card vijf procent duurder zijn, in sommige gevallen betaalt de supporter zelfs ruim acht procent meer. Dat becijfert het Eindhovens Dagblad, dat zich baseert op de nieuwste prijsstelling die PSV heeft bekendgemaakt.

De prijsstijging is mede te verklaren door de btw-verhoging van drie procent. Supporters die een seizoenskaart hebben voor bepaalde vakken de zuid-tribune, ondervinden de meeste last van de verhoging. Zij betalen komend seizoen acht procent meer voor een jaarticket. Verkoopt PSV evenveel seizoenskaarten als in het huidige seizoen, dan wordt de clubkas met een half miljoen euro extra gespekt. Daarvan moet, door de btw-verhoging, wel weer een belangrijk deel worden afgedragen.

Vorig seizoen besloot de regerend landskampioen de prijzen van de seizoenskaarten niet aan te veranderen. Tussen 2005 en 2019 is een Club Card bij PSV gemiddeld bijna 53 procent duurder geworden, aldus het ED.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen