Juve-preses neemt petje af voor Ajax, Van der Sar en Overmars

17 april 2019, 11:40

Andrea Agnelli toont zich een sportieve verliezer na de uitschakeling van Juventus in de Champions League. De voorzitter van de Italiaanse club vindt dat Ajax zich dinsdagavond terecht heeft geplaatst voor de halve finale en complimenteert niet alleen de spelers, maar ook directeuren Edwin van der Sar en Marc Overmars.

Volgens Agnelli komt het succes van Ajax niet uit de lucht vallen. "Dit project is een aantal jaar geleden gestart. Na de verloren Europa League-finale hebben directeuren Edwin van der Sar en Marc Overmars de ploeg stap voor stap opgebouwd. Ajax bracht Bayern München in moeilijkheden, schakelde Real Madrid uit en nu ook Juventus. Daarvoor moeten we onze pet afnemen", aldus de voorzitter tegenover Italiaanse media.

Agnelli vergelijkt Ajax met het AS Monaco van 2016/2017, dat het toen tot de halve finale van de Champions League schopte. "Ajax begon niet als favoriet aan het toernooi, maar is nu een echte kanshebber om de trofee te winnen. We zullen zien hoe ze het zullen doen tegen Manchester City of Tottenham Hotspur. We hebben hoe dan ook een fantastische halve finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen