Ajax zonder schorsingen naar halve finale; opponent mogelijk wél

16 april 2019, 23:20

Ajax kan zich voor de halve finale van de Champions League tegen Manchester City of Tottenham Hotspur richten met een volledige selectie zonder kaarten of schorsingen. De Amsterdammers beginnen na de kwartfinale met een schone lei en ondanks dat er zes spelers op scherp stonden, mist niet één Ajacied vanwege een schorsing de halve finale.

Ajax schakelde dinsdagavond niet alleen Juventus uit, dat deed het ook nog eens zonder ook maar één kaart te pakken. Daardoor ontsnapten Lasse Schöne (die na tien minuten al twee waarschuwingen had gehad), Matthijs de Ligt, Daley Blind, Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Frenkie de Jong aan een schoring voor de halve eindstrijd. Nicolás Tagliafico keert na zijn schorsing juist weer terug bij de selectie van de Amstedammers. 

Overigens staan er bij Manchester City en Tottenham Hotspur ook een spelers op scherp, waardoor het woensdagavond interessant wordt voor Ajax om te volgen. Toby Alderweireld, Erik Lamela, Heung Min Son (de Spurs), Sergio Agüero en Nicolás Otamendi (Manchester City) missen bij een gele kaart de halve finale tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen