PEC Zwolle bevestigt zomers vertrek Van der Hart

16 april 2019, 14:39

PEC Zwolle bevestigt dat Mickey van der Hart bezig is aan zijn laatste seizoen in Zwolse dienst. De 24-jarige doelman heeft een contractaanbieding naast zich neergelegd en gaat op zoek naar een nieuwe club. Van der Hart wil zijn vleugels uitslaan en zijn eerste buitenlandse avontuur aangaan.

In Zwolle wist men niet dat Van der Hart, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij de Eredivisionist, een buitenlandse wens had. "Maar gezien zijn leeftijd en ervaring schrik ik daar niet van", vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp aan De Stentor. "Die kans kunnen wij hem hier niet bieden. Dit besluit moeten we respecteren."

Van der Hart is niet de enige keeper die Zwolle komende zomer kwijtraakt. Eerder maakte Diederik Boer bekend zijn handschoenen aan de wilgen te hangen. De dubbele mededeling noopt PEC Zwolle op zoek te gaan naar 'twee, misschien drie nieuwe keepers', meldt Nijkamp. "We hebben onze lijstjes klaar. Het is namelijk niet zo dat we ons blind hebben gestaard op de contractverlenging van Mickey."

Denk jij dat Neres én Tadic tegen Juventus scoren? Zet in en win vijftien keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen