Geen ernstige blessure Janssen: "De schade valt alleszins mee"

Geen ernstige blessure Janssen: "De schade valt alleszins mee"

16 april 2019 – Willem Janssen viel tegen Vitesse uit met een ogenschijnlijk vervelende knieblessure, maar de aanvoerder van FC Utrecht lijkt niet lang uit de roulatie te zijn. De verdediger kreeg zondag een kwartier voor tijd last van zijn knie en moest noodgedwongen de strijd staken. Via de clubkanalen komt de captain met een blessure-update.

"Bij de wedstrijd van zondag, tegen Vitesse, kreeg ik na een duel last van mijn knie door een overstrekking. Het voelde niet goed en ik moest gewisseld worden", vertelt Janssen. "Vandaag bleek uit de onderzoeken dat het alleen gaat om irritatie van de knie, veroorzaakt door de overstrekking. Per dag gaan we bekijken welke stappen we kunnen ondernemen, zodat ik zo snel mogelijk weer op het veld sta. Daar kan ik nu nog geen inschatting van doen. De schade valt alleszins mee, gelukkig."

Het is nog onduidelijk of Janssen komende zaterdag op bezoek bij FC Emmen weer inzetbaar is. De Domstedelingen spelen na het duel in Drenthe nog drie reguliere competitiewedstrijden waarna de play-offs om Europees voetbal van start gaan. Utrecht heeft zich nog niet geplaatst voor de nacompetitie, maar gaat dat waarschijnlijk nog wel doen.

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

gerelateerd