Spoorboekje: reacties op winst Ajax, tops en flops en CL-avond

17 april 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 17 april.

Nieuws

Reacties op Ajax-succes

Het zal u niet ontgaan zijn: Ajax zit bij de laatste vier van de Champions League. De Ajacieden wonnen bij Juventus en maakten zeker na rust indruk. Wat zijn de laatste reacties uit het Juventus- en Ajax-kamp en wat schrijven de kranten?

Specials

Tops en flops

Na de wederom fenomenale Champions League-avond is het tijd om de balans op te maken. Welke Ajacieden blonken er het meest uit tegen Juventus? Wat bracht FC Barcelona zo eenvoudig naar de laatste vier en wie stal er nog meer de show? Dat zet FCUpdate.nl uiteen in de tops en flops. 

Wedstrijden

Lazio - Udinese (19.00 uur)

De strijd om de vierde plaats in de Serie A is enorm spannend. Wil Lazio aanspraak blijven maken op een Champions League-ticket, dan mag het vanavond eigenlijk geen fout maken tegen Udinese, waar Bram Nuytinck, Hidde ter Avest, William Troost-Ekong en Marvin Zeegelaar spelen. Wint Lazio vanavond, dan stijgt het naar de zevende plaats met een achterstand van drie punten op nummer vier AC Milan.

FC Porto - Liverpool (21.00 uur)

Klaart Liverpool de klus in Portugal, of weet FC Porto nog voor een verrassing te zorgen. Na de 2-0 op Anfield staan The Reds met anderhalf been in de halve finale van de Champions League. De ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum zit misschien al met zijn hoofd bij de enorm spannende titelontknoping in de Engelse competitie, wat Porto weer kansen biedt.

Manchester City - Tottenham Hotspur (21.00 uur)

Pep Guardiola weet het zeker: Manchester City gaat zich alsnog plaatsen voor de halve finale van de Champions League. The Citizens moeten dan voor eigen publiek wel de 0-1 nederlaag van de heenwedstrijd zien recht te zetten. Tottenham Hotspur kan in het Etihad Stadium voor de eerste keer in de clubgeschiedenis de laatste vier van het meest prestigieuze clubtoernooi bereiken. De winnaar van het tweeluik wordt de opponent van Ajax in de halve finale.

Voetbal op tv

19.00 uur: Lazio - Udinese, Ziggo Voetbal - live verslag van het Serie A-duel

21.00 uur: FC Porto - Liverpool, Ziggo Select - live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Manchester City - Tottenham Hotspur, Veronica & Ziggo Voetbal - live verslag van het Champions League-duel

23.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - voetbalpraatprogramma

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen