Grolsch ook komende tien jaar naamgever stadion FC Twente

16 april 2019, 11:24

De Grolsch Veste heet ook de komende tien jaar de Grolsch Veste. FC Twente meldt dinsdag via de officiële kanalen dat de samenwerking met de bierbrouwerij met tien jaar is verlengd. Daardoor blijft Grolsch tot in elk geval medio 2030 naamgever van het stadion en sponsor van de club.

"Dat Grolsch ook voor de komende 10 jaar naamgever van het stadion blijft, geeft aan dat er van beide kanten veel vertrouwen is", aldus algemeen directeur Paul van der Kraan. "Grolsch is vanaf de oprichting van de club in 1965 nauw verbonden aan FC Twente, Grolsch is diepgeworteld in de regio. Ook in de afgelopen moeilijke periode, die hopelijk achter ons ligt, kon de club altijd op de steun van Grolsch rekenen. FC Twente en de supporters zien uit naar de komende 10 jaar."

De Grolsch Veste is volgend seizoen waarschijnlijk één van de achttien stadions waarin Eredivisie-voetbal wordt gespeeld. Twente staat namelijk op het punt om terug te keren naar het hoogste Nederlandse profniveau. Wint de club uit Enschede vrijdag het uitduel met Jong Ajax, dan is de titel én promotie een feit.

Denk jij dat Neres én Tadic tegen Juventus scoren? Zet in en win vijftien keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen