Dilrosun en Rekik krijgen nieuwe trainer bij Hertha BSC

16 april 2019, 11:10

Pal Dardai (43) stopt komende zomer als hoofdtrainer van Hertha BSC. De Duitse club meldt via de officiële kanalen dat in goed overleg is besloten om het volgende seizoen met een nieuwe coach te beginnen. Dardai blijft als jeugdtrainer verbonden aan de club van Javairô Dilrosun, Karim Rekik en Derrick Luckassen.

Hertha BSC wil een nieuwe weg inslaan en kiest ervoor om dat met een andere trainer te doen. Dardai, die in 2004 als speler in Berlijn neerstreek, was de afgelopen vier jaar hoofdtrainer van de Duitse club. "Het waren zeer intense en bewogen jaren. Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen en trots op wat we samen hebben bereikt. De tijd is gekomen voor verandering. Ik heb altijd gezegd dat het belang van de club voorop staat", aldus Dardai.

De Hongaarse trainer staat de komende weken nog vijf keer langs de lijn in de Duitse competitie. Hertha BSC bezet de veilige elfde plaats en speelt nergens meer voor. Dilrosun en Rekik beschikken bij de Duitse club over een aflopend contract, Luckassen keert - zoals het nu staat - komende zomer terug bij PSV.

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen