Jørgensen gaat door het stof: "Ik heb er echt spijt van"

Jørgensen gaat door het stof: "Ik heb er echt spijt van"

16 april 2019 – Nicolai Jørgensen heeft openlijk zijn excuses aangeboden voor de rode kaart die hij afgelopen zaterdagavond kreeg tegen Heracles Almelo (2-1). De Deense spits werd halverwege de tweede helft van het veld gestuurd nadat hij Tim Breukers natrapte. Feyenoord heeft inmiddels het schikkingsvoorstel van drie wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) ontvangen én geaccepteerd."De fout die ik zaterdagavond tegen Heracles heb gemaakt, maak ik maar één keer in mijn leven. Ik heb er echt spijt van en vind het erg voor mijn team, voor de club en voor de supporters", vertelt de Deense spits in gesprek met De Telegraaf. "Dat gevoel had ik al toen het gebeurde, maar ik vind het ook goed om dit uit te spreken."

Net als Jørgensen liet ook Jordy Clasie zich afgelopen weekend niet van zijn beste kant zien. De middenvelder werd na de rode kaart van de Deen gewisseld en maakte met een hoop misbaar duidelijk niet blij te zijn met de beslissing van Giovanni van Bronckhorst. Zowel Jørgensen als Clasie zijn maandag op het matje geroepen bij de hoofdtrainer en hebben geldboete van de club ontvangen.

Door de schorsing van twee wedstrijden mist Jørgensen de wedstrijden tegen AZ (thuis) en NAC Breda (uit). Tegen Fortuna Sittard (uit) en ADO Den Haag (thuis) kan hij wel weer van waarde zijn voor Feyenoord.

Denk jij dat Ajax in Turijn van Juventus wint? Zet in en win vijf keer je inzet!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 6 juli 2020

  2. zondag 5 juli 2020

  3. zaterdag 4 juli 2020