Gisteren gemist: Ten Hag over Juve, Arsenal pakt drie punten

16 april 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 15 april.

Juventus moet het tegen Ajax stellen zonder Mandzukic

Vorige week droeg Mario Mandzukic nog de aanvoerdersband bij Juventus, maar hij is niet in staat om dinsdag weer te spelen tegen Ajax. De Kroatische spits is niet fit genoeg om in actie te komen tegen de Amsterdammers.

De Jong twijfelgeval bij Ajax: "Frenkie is positief gestemd"

Erik ten Hag schoof maandag aan voor de persconferentie in aanloop naar het duel met Juventus. De trainer van Ajax kon op de belangrijkste vraag nog geen duidelijk antwoord geven. De coach weet simpelweg nog niet of Frenkie de Jong, die kampt met een hamstringblessure, kan spelen in Turijn.

Ten Hag denkt dat Juventus zich gaat aanpassen aan Ajax

Erik ten Hag verwacht dat Juventus dinsdag met een speciaal plan komt om het spel van Ajax te verstoren. De trainer denkt niet dat Juventus volledig van eigen kracht zal uitgaan, maar verwacht dat de topclub zich zal aanpassen aan Ajax.

Allegri wil Frenkie de Jong onder druk zetten in Turijn

Als Frenkie de Jong fit genoeg is om woensdag te spelen, dan kan hij een zware avond verwachten tegen Juventus. Trainer Massimiliano Allegri is namelijk van plan om de spelmaker van Ajax het leven zuur te maken.

Go Ahead Eagles slaat modderfiguur bij Jong Ajax

Wedstrijden van Jong Ajax zijn nooit saai, zo is ook maandag weer gebleken in de Eerste Divisie. De Amsterdammers toonden zich veerkrachtig tegen Go Ahead Eagles en wonnen knap met 5-2. Go Ahead liet daardoor de kans liggen om de play-offs veilig te stellen.

Buitenland: Atalanta mist kansen, HSV heeft weinig aan remise

Het is Atalanta Bergamo maandag niet gelukt om de vijfde plaats te pakken in de Serie A. De subtopper was veel sterker dan nummer achttien Empoli, maar slaagde er maar niet om de bal over de lijn te duwen. Daardoor eindigde het in 0-0.

Curieus doelpunt helpt Arsenal naar begeerde vierde plaats

De zo begeerde vierde plaats in de Premier League is weer in handen van Arsenal. Het team van Unai Emery is maandag langs Manchester United en Chelsea gegaan op de ranglijst dankzij een 0-1 overwinning op Watford.

Denk jij dat Neres én Tadic tegen Juventus scoren? Zet in en win vijftien keer je inzet terug!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen