Allegri wil Frenkie de Jong onder druk zetten in Turijn

15 april 2019, 20:31

Als Frenkie de Jong fit genoeg is om woensdag te spelen, dan kan hij een zware avond verwachten tegen Juventus. Trainer Massimiliano Allegri is namelijk van plan om de spelmaker van Ajax het leven zuur te maken.

De Jong is door een hamstringblessure nog een twijfelgeval. "Als De Jong kan spelen, moeten we hem veel meer onder druk zetten. Maar we moeten hoe dan ook winnen om de halve finale te halen, of De Jong nou wel of niet speelt. Het wordt een fysieke wedstrijd. Wij zullen technisch beter moeten zijn dan vorige week om onder hun druk uit te kunnen spelen", zei Allegri dinsdag op de persconferentie.

De coach weet dat Juventus aan een 0-0 gelijkspel genoeg heeft, maar zet daar niet op in. "We kunnen niets met het resultaat uit de eerste wedstrijd", sprak hij. "We zullen met dezelfde intensiteit moeten spelen als tegen Atlético Madrid. Toen verloren we uit met 2-0 en wonnen we thuis met 3-0. We hebben groot respect voor de verdedigende kwaliteiten van Ajax en zullen nauwkeuriger moeten zijn dan vorige week."

Omdat Mario Mandzukic is afgehaakt, moet Allegri kiezen tussen Paulo Dybala en Moise Kean. De trainer zei maandag dat hij daarover dinsdag beslist. Ook sprak hij zich uit over Douglas Costa. "Hij is helaas niet helemaal fit. Ik bepaal morgen of hij op de bank kan zitten. In dat geval zou hij een halfuur kunnen invallen en dat kan heel belangrijk zijn."

Denk jij dat Neres én Tadic tegen Juventus scoren? Zet in en win vijftien keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen