Ekkelenkamp is mee met Ajax en hoopt op plaats in selectie

15 april 2019, 18:49

Jurgen Ekkelenkamp is met Ajax afgereisd naar Turijn voor de Champions League-return tegen Juventus die dinsdag wordt gespeeld. De jonge middenvelder behoort echter nog tot de kanshebbers om op het laatste moment af te vallen en houdt daar ook rekening mee.

Erik ten Hag nam 21 Ajacieden mee naar Italië, terwijl er maar achttien spelers in de selectie mogen zitten. Ekkelenkamp houdt er dan ook rekening mee dat hij op het laatste moment afvalt. "Ik denk dat ik er nog steeds vanuit moet gaan dat ik als negentiende of twintigste man mee ben, zodat ik daar niet teleurgesteld word. Ik denk dat we daar zeker kunnen winnen, als we de kansen afmaken. Thuis hadden we ook de kansen om met 2-1 of 3-1 te winnen", zegt hij tegen Ajax TV.

Vorige week zat Ekkelenkamp in ieder geval wel bij de groep en was hij ook gevaarlijk als invaller. De middenvelder scoorde bijna en maakte een professionele overtreding op Cristiano Ronaldo. Ook toen hield hij er vooraf rekening mee dat hij moest afvallen. "Ik dacht dat ik de twintigste man zou zijn, maar gelukkig was dat niet zo."

Denk jij dat Ajax in Turijn van Juventus wint? Zet in en win vijf keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen