Twente hoopt kampioensduel in Johan Cruijff ArenA spelen

15 april 2019, 12:26   Bijgewerkt: 15 april 2019, 14:24

FC Twente heeft bij Ajax een verzoek ingediend om het duel met Jong Ajax in de Johan Cruijff ArenA af te werken. Zoals het nu staat, wordt de kampioenswedstrijd op De Toekomst gespeeld. Daar zijn echter maar 185 supporters van Twente welkom.

Een woordvoerder van Twente bevestigt aan Tubantia dat een verzoek is ingediend om de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA te spelen. Dat verzoek deden de Enschedeërs een maand geleden al, maar is zondagavond - na de onverwachte nederlaag van Sparta Rotterdam tegen TOP Oss (1-4) nog eens toegelicht. "We hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben, omdat we dit dan tenslotte voor onze supporters moeten gaan faciliteren. Bijvoorbeeld het vervoer moet dan worden geregeld", aldus woordvoerder Richard Peters.

Net als FC Twente zou de gemeente Amsterdam de voorkeur hebben om de wedstrijd naar de ArenA te verplaatsen. Vak P hoopt ook dat het kampioensduel verplaatst wordt. De supportersvereniging heeft de aanhang van Twente opgeroepen om vrijdag massaal naar de hoofdstad af te reizen. 'Want als onze club terug kan keren naar het niveau waar wij horen, dan horen wij daar bij te zijn. En niet in een uitvak met een capaciteit van 185 man op een amateurcomplex. We reizen daarom gezamenlijk met de trein af naar Amsterdam, de locatie maken wij gedurende de reis bekend.'

Denk jij dat Ajax in Turijn van Juventus wint? Zet in en win vijf keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen