Zidane neemt bij Real geen risico met gehavende B-keus Courtois

Zidane neemt bij Real geen risico met gehavende B-keus Courtois

15 april 2019 – Real Madrid speelt vanavond in de competitie bij Leganés, maar doet dat wederom zonder Thibaut Courtois op doel. De Belg blijft kwakkelen sinds de terugkeer van Zinedine Zidane. Ditmaal wil de Franse coach geen risico nemen met Courtois.Zidane gunde bij zijn comeback Keylor Navas het vertrouwen onder de lat en liet Luka Zidane, zijn zoon, ook al eens het doel verdedigen. Dit komt mede door een dijbeenblessure van Courtios, waardoor hij een aantal wedstrijden miste, maar heeft ook met het vertrouwen in de Belgisch international te maken. In Madrid maakt onze zuiderbuur namelijk nauwelijks indruk. 

Op de persconferentie in aanloop naar het treffen tegen Leganés, laat Zidane weten dat Courtois waarschijnlijk niet speelt. "Het gaat nog niet goed genoeg met Courtois. Hij heeft niet één, maar meerdere kleine probleempjes. In zo'n situatie is het beter om geen risico's te nemen."

Zodoende blijft het laatste optreden van de doelman, die deze zomer overkwam van Chelsea, staan op 10 maart. Real moet winnen van Leganés om uitzicht te houden op nummer twee Atlético Madrid. Bij winst is het gat met de stadsgenoot weer twee punten.

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 8 december 2019

  2. zaterdag 7 december 2019

  3. vrijdag 6 december 2019