Tuchel wijt afstraffing PSG aan waslijst aan afwezigen

15 april 2019, 13:06   Bijgewerkt: 15 april 2019, 14:05

Thomas Tuchel neemt zijn ploeg weinig kwalijk na de pijnlijke nederlaag tegen Lille. Paris Saint-Germain had zondagavond op bezoek bij de nummer twee van de Ligue 1 kampioen kunnen worden, maar verloor met liefst 5-1. PSG moest het in Lille stellen zonder veel van zijn sterren, wat Tuchel als verklaring voor de nederlaag gebruikt.

Volgens Kylian Mbappé speelde PSG als beginners, maar daar is Tuchel het mee oneens. "Het is te eenvoudig om dat te stellen. Marquinhos was ziek, Thiago Silva en Thomas Meunier raakten geblesseerd, Marco Verratti geschorst en we misten ook nog Neymar, Edinson Cavani en Ángel Di Marìa", aldus Tuchel tegenover Franse media. "Soms trainen we met 12, 13 of 14 man. Ik moet mijn spelers beschermen: we speelden goed, maar toen we met tien spelers kwamen te staan, werd het lastig."

PSG kwam in Lille na zeven minuten op achterstand, maar poetste door een doelpunt van Juan Bernat de 1-0 weg. Tien minuten voor rust kreeg Juan Bernat rood, waarna Lille in de tweede helft door doelpunten van Nicolas Pépé, Jonathan Bamba, Gabriel en José Fonte over de aanstaande kampioen heen walste. De club uit Parijs krijgt woensdag op bezoek bij Nantes de volgende kans om de landstitel te veroveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen